چگونگی ایجاد زگیل در آلت تناسلی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 21 / 5 / 1393
بازدید : 670
نویسنده : sharef zadeh

 



زگیل تناسلی یک بیماری با ضایعات با اشکال متنوع از ضایعات برجسته براق کوچک ۱ الی ۲ میلی متر تا ضایعه برجسته مخملی شکل و ضایعات متعدد گل کلمی که همرنگ  پوست یا تیره تر و یا روشنتر هستند و در نواحی تناسلی ، کشاله ران و اطراف مقعد در زنان و مردان دیده می شود متغیر است.


عامل بیماری:

عامل بیماری ویروس پاپیلومای انسانی است و با عامل ایجاد زگیل در نواحی دیگر بدن متفاوت است.این ویروس انواع کم خطر و پر خطر دارد و می تواند زمینه ساز ایجاد سرطان در افراد بویژه در زنان باشد.
چون بهبود خودبخود زگیل ها خیلی نادر است و می تواند بعلت خارش نواحی دیگر تناسلی مبتلا کند و درمان کامل آن بویژه در صورت تعدد ضایعات مشکل است لذا به محض مشاهده موارد فوق افراد باید به پزشک مراجعه کنند و از خود درمانی و درمانهای معمول برای سایر زگیل ها جداً خودداری کنند.

راه انتقال:

از آنجایی که زگیل تناسلی یک بیماری منتقله از طریق جنسی محسوب می شود، بیمار باید از نظر ایدز و هپاتیت بررسی گردد و همزمان همسر وی نیز بررسی شود و در صورت ابتلا هر دو نفر درمان شوند.ویروس از طریق استفاده از تیغ آلوده و در موارد نادری از طریق حوله ،مایو و لباس زیر آلوده انتقال پیدا می کند.

تشخیص:

در تماس یک فرد آلوده با فرد سالم احتمال ابتلا حدود ۶۰% می باشد.نکته مهم اینجاست که در برخی موارد بویژه در مردان ضایعه ی مشخص نمی توان دید و اینجاست که باید نواحی که احتمال ابتلا دارد به مدت ۵  دقیقه با اسید استیک ۳ تا ۵% آغشته شده و بعد بررسی بیشتر با بزرگنمای توسط پزشک صورت گیرد.

در بانوان معاینه کامل ژنیکولوژی و انجام پاپ اسمیر ضرورت دارد.در صورتیکه ضایعه شکل غیر معمول داشته باشد و در ضایعات نامشخص بیوپسی برای قطعی شدن تشخیص و یا رد سرطانی شدن ضایعات صورت می یابد.در زگیل های اطراف مقعد باید اندوسکوپی انتهای روده برای بررسی زگیل های داخلی نیز صورت گیرد.


نکات مهم جهت پیشگیری:

-رعایت اصول اخلاقی و پایبندی به حریم خانواده
-عدم دستکاری زگیل ها و نواحی مبتلا ،عدم استفاده از ژیلت در نواحی مبتلا و معاینه و درمان هر دو زوج می باشد.استفاده از کاندوم می تواند تا حدی خطر انتقال را کاهش دهد.


درمانها:

۱٫ استفاده از محلول پودوفیلین این کار باید صرفاً توسط پزشک صورت گیرد.استفاده توسط خود بیمار می تواند بسیار خطرناک باشد. در نواحی واژن ،در بارداری و شیرخواران مصرف آن ممنوع می باشد.
۲٫ استفاده از نیتروژن مایع به روش کرایوتراپی موثرتر از روش اول است باید به فواصل یک الی دو هفته تا بهبود ضایعات تکرار شود.روشهای جراحی ،لیزر ،الکتروکوتر ،استفاده از TCA و تزریق اینتروفرون آلفا نیز در موارد خاص کاربرد دارند.

در موارد مصرف سیگار ،الکل،استرس و نقص ایمنی بیماری سریعتر و بیشتر گسترش می یابد.درمان ضایعات درد و خارش را کم می کندو احتمال گسترش ضایعات را کم می کند.از بین بردن کامل ضایعات نیاز به حوصله و پی گیر بودن بیمار دارد.در مبتلایان بررسی منظم و دوره ای توسط پزشک و بیوپسی همه گونه ضایعه مشکوک و در بانوان پاپ اسمیر دوره ای ضرورت دارد.
منبع: پزشکان آنلاین




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7893
بازدید دیروز : 733
بازدید هفته : 8894
بازدید ماه : 11468
بازدید کل : 1246291
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com